Szoftverszolgáltatók a Fairspin Kaszinóban

Honnan származnak a nyerőgépek? Ez a kérdés ritkán jut eszébe a játékosoknak. A rendszeres kaszinólátogató nem különösen érdeklődik a történelem iránt, amíg vannak izgalmas és jutalmazó játékok, amikor belépnek a kaszinóba.

Valóban, ezek a játékok nem varázslatos módon jelennek meg a játékintézmények padlóin. Ehelyett ők a szánt szívvel dolgozó fejlesztőcsapatok termékei, amelyek a földrajzi és online kaszinókra összpontosítanak. Évente a kaszinókat mögött álló technológiai vállalatok számtalan új játékot hoznak létre, minden iparágban lévő entitásnak saját egyedi erősségei, gyengeségei és preferenciái vannak.

A játékok mögött álló szervezeteket mélyebben megértő játékosok könnyedén ki tudnak választani néhány játékfejlesztőt. Lehet, hogy érdeklődnek a játékkészítők által kínált játékok kipróbálása iránt weboldalakon vagy olyan üdülőhelyeken, ahol ezek a fejlesztők játékait kínálják. Fedezze fel online kaszinó szoftver szolgáltatók átfogó könyvtárát.

TFS
0
BÓNUSZOK
0 %
FREE SPINS
0
Cash-O-Matic – Cash-Packed Fun

Szerezz 50 ingyenes pörgetést!

Grand Spin – Spin for Grand Wins

Szerezz 10 ingyenes pörgetést!

Butterfly Staxx 2 – Real Magic

Szerezz 25 ingyenes pörgetést!

Conan – Conan's Epic Quest

Szerezz 15 ingyenes pörgetést!

Victorious MAX – March to Win

Szerezz 30 ingyenes pörgetést!

Twin Happiness – Double Wins

Szerezz 20 ingyenes pörgetést!

Sweety Honey Fruity – Sweet Wins

Szerezz 35 ingyenes pörgetést!

Reel Rush 2 – Real Rewards

Szerezz 40 ingyenes pörgetést!

Globális Játék Iparágak

1994-ben a Games Global elismerést kapott, mivel ők fejlesztették ki az első szoftvert egy virtuális kaszinóhoz. Gyorsan felismerték, hogy a szoftverek előállítása és engedélyezése nagyobb profitot hoz mint a kaszinók tulajdonlása és kezelése.

Ezt követően nagyobb online nyerőgép választékot gyűjtöttek össze, mint bármely más tervező a Microgamingnél. Ez, összekapcsolva sikeres üzleti eszközeik hatékony működésével, arra késztette a világ több mint 800 legelismertebb online kaszinóját, hogy őket válasszák szoftverszállítónak.

NetEnt

Ez a svéd cég felelős néhány a világ legjövedelmezőbb progresszív jackpot nyerőgépeinek létrehozásáért, valamint a szabadalmaztatott és licencelt címek széles kínálatáért. Egyik kiemelkedő játékuk, a Starburst, gyakran szerepel a befizetés nélküli nyerőgép bónusz ajánlatokban.

A NetEnt platform és szerencsejátékai, mint például a véletlenszám-generátorok, amelyek meghatározzák a játékok eredményeit, átfogó tesztelésen és jóváhagyáson mennek keresztül független, tanúsított tesztelő laboratóriumok által. Ajánlataik alapos vizsgálatokon mennek keresztül, hogy garantálják, hogy minden szabálynak megfelelnek, különös figyelmet fordítva a játékosok védelmére, a tisztességre és a biztonságra.

Játékfejlődés

Az Evolution Gaming kétségtelenül az élő kaszinójátékok vezető szállítója az online szerencsejáték világában. Az internetes szerencsejáték területén az Evolution gaming a legkiemelkedőbb és legsikeresebb élő kaszinó szolgáltatásokat nyújtó cégként tűnik fel.

Annak ellenére, hogy csak 2006-ban alakult, az Evolution a szakma új szereplőjéből iparági vezetővé vált, több mint 4000 embert foglalkoztatva olyan helyeken, mint Magyarország, Málta, London, Olaszország, és még sok más. Szülővállalata fő irodáját Svédországban tartja, és több mint 2 milliárd dolláros értékeléssel büszkélkedhet. A vállalat részvényei a stockholmi Nasdaq tőzsdén forognak.

Gyakorlati játék

A 2015-ben alapított Pragmatic Play egy kulcsfontosságú online kaszinó szoftver szállítója a Fairspinnek és számos más weboldalnak (bár ezek nem annyira szórakoztatóak vagy nagylelkűek!)

Online játékokkal, mint a Fairspin nyerőgépek, bingo, élő kereskedői játékok, progresszív jackpotok, videó póker és sok más mindig a Pragmatic specialitása volt. Deependra Bhartari, aki korábban a Bwin-nek dolgozott partiverseny igazgatóként, 2017-ben vette át a Pragmatic Play vezérigazgatói posztját.

A cég több mint 200 munkavállalót foglalkoztat és fenn tartja jelenlétét Magyarországon, Máltán, Londonban és Manilában. Továbbá létrehozott fejlesztési és üzemeltetési irodákat több más helyszínen is, beleértve Hyderabadot, Kijevet, Noidát és Zsitomirt.

A kaszinójátékok más jelentős szolgáltatói a következők:

Betsoft

Ez a digitális kaszinó szoftverfejlesztő cég 1999-ben alakult, de kiemelkedő növekedését valószínűleg csak az elmúlt évtizedben figyelték meg, miután népszerű 3D-s nyerőgépeiket piacra dobták.

Kriptológia

A Cryptologic, az online játék-iparban egy igazi úttörő, már 1996 óta szoftvereket alkot virtuális szerencsejáték-arenákhoz.

GameSys

A Gamesys többnyire a közösségi játékairól ismert, azonban valódi pénzért játszható nyerőgép játékokat is készített, kifejezetten Magyarországon és Európa-szerte.

Leander

Leander talán nem széles körben ismert név a kaszinó szoftveriparban, de megszilárdította a hírnevét. Bár az Argentínában székelő cég kisebb játékkollekcióval büszkélkedhet, népszerűséget szerzett a területen.

Playtech

A Playtech, egy 1999 óta működő jelentős online nyerőgépgyártó, jelenleg kiterjesztette működését a hagyományos szerencsejáték területére, jelentős jelenlétet biztosítva az általános játék iparban. Játékaikat megtalálhatjuk a legjobban értékelt online kaszinókban egész Magyarországon, az Egyesült Királyságban és más országokban.

A következő generációs játék

Ez az ausztrál vállalat, amely online kaszinók szoftvereinek fejlesztésére szakosodott, nemcsak a saját játékaik létrehozásában ért el sikert, hanem más cégek ajánlatainak az online platformra történő átültetésében is.

Foglalkozzon a Play'n Go-val

A közelmúltban a Play’n Go, amelyet kiváló mobil kaszinójátékok fejlesztéséről ismernek, egyre gyakrabban jelenik meg a feltörekvő nyerőgépes oldalakon.

Rivális

Bár a Rival Gaming kevesebb játékot kínál, mint listánk többi cégének, játékaik rendkívül népszerűek azon platformokon, ahol elérhetőek.

Valós idejű játék

Az RTG, egy élő kaszinó szolgáltató, amely 1998 óta része a játékiparnak, híres arról, hogy szoftvereihez és játékaihoz licenszeket kínál számos online kaszinó platform számára. Jelentős hírnevet szereztek Real Series játékaikkal, amelyeket évek óta nagyra értékelnek.

Következtetés

A korábban említett összes szemponton túl számos kiegészítő slot készítő működtet kisvállalkozásokat, és egyre versenyképesebb környezetben küzd a piaci részesedésért. Ezenkívül vannak olyan kaszinószoftver-fejlesztők, akik kizárólag Bitcoin kaszinók számára terveznek slotokat.

Olyan cégek, mint az Openbet, a Light and Wonder és az Odobo, csak hogy néhányat említsünk, platformokat kínálnak, amelyek összesítik számos más fejlesztő játékait egyetlen platformban.

A nyerőgépek játéka jelenleg hihetetlenül élvezetes, ez nyilvánvalóan látható. Figyelembe véve a rendelkezésre álló jellemzőket, motívumokat és játékokat, különösen az új online kaszinókban, valószínűtlen, hogy hamarosan unatkozni fog.